Projektipäällikkö

Ampner Oy on 2012 perustettu yritys, joka tarjoaa tuotteita ja älykkäitä ratkaisuja energialähteiden yhdistämiseen verkkoon, eri energialähteiden hallintaan, testaukseen ja laadunvarmistukseen. Suunnittelemme, laskemme ja simuloimme sähkön liittämistä verkkoon, olipa energialähteenä vesi, tuuli, aurinko, biomassa tai akkuvarastot. Laajan energiateknologian osaamisen ansiosta pystymme räätälöimään palvelumme asiakkaan tarpeisiin energiantuotannossa, -jakelussa ja -varastoinnissa. Yritys on voimakkaasti kasvava. Tällä hetkellä liikevaihto on yli 2 M€ ja työntekijöitä on lähes 50. Toimipisteemme sijaitsevat Vaasassa ja Helsingissä. Lue lisää www.ampner.com.

Ampner – Enabling Energy Evolution. Tuletko mukaan matkalle?

Power Engineering -tiimiimme etsitään PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ.

Power Engineering -tiimi koostuu 12 asiantuntijasta, jotka toteuttavat konsultointiprojekteja asiakkaillemme. Projektit liittyvät verkkovaatimusten todentamiseen ja sähköjärjestelmäsuunnitteluun Suomessa ja Pohjois-Euroopassa. Projektipäällikkö huolehtii kokonaisvaltaisesti konsultointiprojektien läpiviemisestä ja niihin liittyvästä suunnittelusta ja aikataulutuksesta. Tiedonkulku konsultointiprojektissa työskentelevän tiimin sisällä, kommunikointi ja yhteistyö asiakkaidemme kanssa sekä projektien resursointi kuuluvat projektipäällikön vastuisiin. Tehtävään kuuluu myös konsultointiprojektien myynti sekä vanhoille että uusille asiakkaille.

Ampnerilla pääset työskentelemään alan huippuosaajien kanssa. Yrityskulttuurimme on rento, asiantunteva ja luottamukseen perustuva. Ampnerilla on erittäin joustavat työajat, runsaat henkilöstöedut (muun muassa polkupyöräetu sekä mahdollisuus harrastaa liikuntaa työajalla) ja äärimmäisen mukavaa porukkaa töissä. Ampnerilla näet työsi vaikutukset ja saat myös laajat vapaudet kehittää ja kehittyä. Ampner on kiihkeällä kasvu-uralla eli nyt jos koskaan on mielenkiintoinen hetki liittyä osaavaan joukkoomme!

Menestyäksesi projektipäällikkönä, tarvitset:

  • Soveltuvan teknisen korkeakoulututkinnon
  • Projektinhallintakokemusta teknisistä projekteista
  • Asiakaslähtöisen asenteen, kyvyn ja halun tarjota asiakkaillemme asiantuntevaa ja ketterää palvelua
  • Joustavat vuorovaikutustaidot, koska työskentelet suoraan asiakkaidemme kanssa
  • Sujuvat kommunikointitaidot sekä suomeksi että englanniksi


Arvostamme myös seuraavia osaamisalueita:

  • Voimalaitosten verkkoon liitynnän tekniset vaatimukset
  • Sähköasemien, sähkön siirron ja -jakelun tekniset ratkaisut
  • Sähköjärjestelmien mallinnus ja simulointi
  • Sähköjärjestelmien suunnittelu

Kyseessä on kokoaikainen ja vakituinen työtehtävä. Työpaikkasi voi olla joko Vaasan tai Helsingin toimipisteellämme. Ampnerilla työskennellään joustavasti myös etänä, ja pysyvästäkin etätyöstä on mahdollista keskustella. Toivoisimme, että uusi tekijä olisi tiimissämme elokuun alusta 2021, mutta tästä pääsemme varmasti sopimukseen.

Jos koet kuvauksen osuvan sinuun ja kiinnostuit, hae tehtävää viimeistään 27.6.2021 lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen jesse.asikainen@ampner.com. Haastattelemme soveltuvia hakijoita jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä ja tiimistä voit kysyä Jesseltä numerosta +358 40 631 4047 tai sähköpostitse osoitteesta jesse.asikainen@ampner.com.