Power Electronics / Embedded Systems Designer

Ampner Oy on 2012 perustettu yritys, joka tarjoaa tuotteita ja älykkäitä ratkaisuja energialähteiden yhdistämiseen verkkoon, eri energialähteiden hallintaan, testaukseen ja laadunvarmistukseen. Suunnittelemme, laskemme ja simuloimme sähkön liittämistä verkkoon, olipa energialähteenä vesi, tuuli, aurinko, biomassa tai akkuvarastot. Laajan energiateknologian osaamisen ansiosta pystymme räätälöimään palvelumme asiakkaan tarpeisiin energiantuotannossa, -jakelussa ja -varastoinnissa. Yritys on voimakkaasti kasvava. Tällä hetkellä liikevaihto on yli 2 M€ ja työntekijöitä on lähes 50. Toimipisteemme sijaitsevat Vaasassa ja Helsingissä. Lue lisää www.ampner.com.

Ampner – Enabling Energy Evolution. Tuletko mukaan matkalle?

Tuotekehitystiimimme kaipaa kasvun tueksi vahvistusta ja etsimme tekijää rooliin Power Electronics/Embedded Systems Designer. Tehtävään haetaan tehoelektroniikkasuunnittelijaa ohjelmistokokemuksella.

Ampnerin tuotekehitystiimissä pääset työskentelemään alan huippuosaajien kanssa. Yrityskulttuurimme on rento, asiantunteva ja luottamukseen perustuva. Ampnerilla on erittäin joustavat työajat, runsaat henkilöstöedut (muun muassa polkupyöräetu sekä mahdollisuus harrastaa liikuntaa työajalla) ja äärimmäisen mukavaa porukkaa töissä. Ampnerilla näet työsi vaikutukset ja saat myös laajat vapaudet kehittää ja kehittyä. Ampner on kasvu-uralla ja kansainvälistymisen kynnyksellä eli nyt jos koskaan on mielenkiintoinen hetki liittyä osaavaan joukkoomme!

Tehtävän vaatimukset:

  • Kokemus tehoelektroniikkalaitteista ja -sovelluksista (verkkoinvertterit/konvertterit)
  • Kokemus sulautetuista ohjausjärjestelmistä
  • Koulutustausta sähkötekniikan DI
  • Noin 3-5 vuoden relevantti työkokemus

Eduksi ovat:

  • Kokemus energiavarastosovelluksista
  • Kokemus sähköverkkotoiminnallisuuksista/verkkokoodeista
  • C/C++ ja Matlab/Simulink -osaaminen

Etsimme suomen- ja englanninkielen taitoista työkaveria, jolla on joustava ja muutosmyönteinen asenne. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden kanssa, joten toivomme sen olevan sinulle mieluisaa. Työpaikkasi voi olla joko Vaasan tai Helsingin toimipisteellämme. Myös etätyöskentely on itsestäänselvä osa joustavaa työelämää. Toivoisimme, että uusi tekijä olisi tiimissämme viimeistään elokuun alusta 2021, mutta tästä pääsemme varmasti sopimukseen.

Jos koet kuvauksen osuvan sinuun ja innostuit, hae tehtävää viimeistään 20.6.2021 lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen careers@ampner.com. Tarkennusta työtehtävistä, tiimistä ja Ampnerista voit kysyä CTO:ltamme Pasi Törmäseltä numerosta 050 561 2905 tai sähköpostitse pasi.tormanen@ampner.com.